Gratis meditatie

'De volgende stap' 

Je kent vast momenten waarin je merkt dat je even niet meer helder hebt 'wat je te doen hebt"   
Deze meditatie helpt je herinneren hoe je in je zelf die stap zet en vervolgens in beweging komt.

 

Na opgave ontvang je direct een email met login gegevens.
Je kunt dan direct de meditatie bekijken.

Ontvang je volgende stap

Meditatie 'de volgende stap'

Je herkent vast een moment dat je rondliep met een bepaald thema of vraag, maar dat je even niet helder had wat je te doen had. Als je niet weet wat de volgende stap is, dan is het fijn om juist een stap terug te doen. Er kan alleen werkelijk iets veranderen als er van binnen iets veranderd, in jou.

Deze begeleide meditatie helpt je weer herinneren hoe je deze stap in jezelf zet en van daaruit in beweging komt. Tijdens deze meditatie kom je tot rust en stop je even met alles waar je mee bezig bent. Door terug te keren naar jezelf en jouw grotere droom en passie, ontstaat er een opening in de vraag waar je mee rondloopt en wordt je volgende stap weer zichtbaar.

We wensen je veel mooie volgende stappen!

PS: Als je je hebt ingeschreven dan kan je ook de Kajabi app downloaden zodat je elke keer gemakkelijk bij de meditatie kan komen.

 "Ik ga deze meditatie zeker vaker doen, want het herinneren van mijn droom en dat ik onderdeel ben van een groter geheel vergeet ik soms heel makkelijk als ik me laat leiden door alle dagelijkse dingen. Bedankt voor deze mooie meditatie!"

Mariska

Ontvang je volgende stap nu