Remembering your Nature

 

Heb jij ook het gevoel dat het leven aan je voorbij gaat?

Dat je niet genoeg in verbinding staat met wat er werkelijk toe doet?

Voelt het alsof je het contact met de natuur kwijt bent en zou je dat graag willen herstellen?

 

Hoe zou het zijn als je op een unieke manier meer kunt leren vertrouwen op de kracht van jouw bewustzijn? 

Als je het kunt trainen om beter en effectiever signalen te ontvangen over welke koers je mag varen, wie je bent en wat je hier te doen hebt?

Hoe zou het voelen als je met meer vertrouwen besluiten kon nemen, omdat je weet dat die besluiten goed voor je zijn omdat ze passen bij wie je diep van binnen bent?

In onze nieuwe online training leer je in slechts 4 weken tijd op een unieke manier jouw bewustzijn vergroten, meer verbinding te maken met de kracht van de natuur en hoe je (belangrijke) besluiten kunt nemen die passen bij jouw kernwaarden.

Wanneer je er aan toe bent om ECHT iets nieuws te leren en je voelt dat het tijd is om een  persoonlijke verdiepingsslag te maken, lees dan vooral verder.

IK WEET GENOEG; DIRECT AANMELDEN VOOR REMEMBERING YOUR NATURE

Waarom deze training; en waarom NU?

Kun jij het ook voelen?

We zitten midden in een grote culturele verschuiving.

De oude verhalen dat wij als mensen gescheiden zijn van de natuur en van elkaar; ze kloppen al lang niet meer.

Sterker nog: we staan op de drempel van een nieuw verhaal.

Nu de oude cultuur langzaam verdwijnt, merken wij dat veel mensen het lastig vinden om weer richting te kiezen en helderheid te ervaren in dit nieuwe verhaal.

 • Passen mijn oude doelen nog bij me of ben ik toe aan een nieuw doel, een nieuwe koers?
 • Zet ik al mijn talenten wel in, kom ik volledig tot mijn recht?
 • Wat heb ik nodig om de uitdagingen waarmee ik word geconfronteerd het hoofd te bieden?

Het voelt onvast en wankel; en het kan je onzeker maken over je pad voor de toekomst.

Waar doe ik goed aan?

Ik wil niet verkeerd kiezen.

Wat wij willen bereiken

Onze missie is om mensen te helpen een nieuwe afstemming te ontwikkelen op hun leven, waardoor ze vanuit een plek van verbondenheid en samenhang kunnen reageren en deelnemen aan het creëren van deze nieuwe wereld. 

Dit klinkt misschien ingewikkeld en nogal groots, maar we hebben een veelbelovende nieuwe tool gemaakt die jou helpt om deze complexiteit te doorbreken en die je een groter gevoel van helderheid geeft dan je je op dit moment kunt voorstellen.

Het Wiel van Waarden

Deze nieuwe tool noemen we het Wiel van waarden . 

Het Wiel van Waarden werkt op verschillende niveaus en dimensies. Zie het Wiel van waarden als een persoonlijke landkaart van jouw waarden - een reeks woorden, kleuren en symbolen - die voor jou het meest levend aanvoelen en die je van nature al kent.

 Als je je op een dieper niveau bewust bent van jouw waarden, kun je het Wiel van Waarden gebruiken om door jouw leven en relaties te navigeren. 

Door steeds je realiteit te bekijken en ervaren aan de hand van je Wiel van waarden, leer je dat je ook andersom kunt sturen; namelijk je leven transformeren door je waarden te resoneren.

Ontdek de  magische kracht van je ware aard.

Werken met het Wiel van Waarden kan een een fundamentele verschuiving teweeg brengen in wie je bent, hoe je jezelf ervaart en hoe je je verhoudt tot anderen en de wereld.

Start met een wonderbaarlijke reis en leer de taal van jouw kernwaarden.

Deze Remember your Nature training is een cadeau voor jezelf en alles waar je mee verbonden bent.

Groei naar je volle potentie en creëer openingen en mogelijkheden naar de toekomst.

Wat kun je verwachten in deze Remembering your Nature training?

De training start op 24 november en duurt 4 weken.

Iedere week komen we live (online) samen en woon je een masterclass/bijeenkomst bij waarin wij (Helene en Danny) je meenemen in het thema van die week.

Stap voor stap begeleiden wij je in het laten groeien van de kracht van jouw eigen bewustzijn en jouw vermogen om op basis van jouw eigen waarden de (nieuwe) koers voor jouw leven te bepalen. 

Alle praktische informatie

Voor wie is de training

Voor iedereen die iets heel nieuws wil leren en een verdiepingsslag wil maken in zijn persoonlijke ontwikkeling. Het brengt jouw Natuurlijk leiderschap naar een geheel nieuw speelveld, waar de mogelijkheden oneindig zijn.

 

Data live Zoom  bijeenkomsten

Woensdag 24 november 20.30 -21.30

Woensdag 1 december 20.30 - 21-30

Woensdag 8 december 20.30 - 21.30

Woensdag 15 december 20.30 -21.30

 

Prijs

Jouw investering voor deze training is maar 47,- euro (vrij van BTW). 

Je ontvangt van ons jouw persoonlijke waardentool en natuurlijk leer je van ons alles over hoe je daarmee daar mee kunt werken.

    

Community

Een belangrijk onderdeel is dat we een community opbouwen rondom Het wiel van waarden. In de community zullen we regelmatig nieuwe inspiratie, informatie en oefeningen delen.

Ook heb je de mogelijkheid om anderen te ontmoeten, vragen te stellen en je ervaringen te delen. Hierdoor komt jouw wiel van waarden nog meer tot leven. Na het volgen van de online training nodigen we jou van harte uit in de community op facebook.

 

Resultaten

Na deze training weet je hoe je:

 • groeit in jou natuurlijk leiderschap
 • basis kennis over groei kunt toepassen.
 • waarden hierin van belang zijn.
 • werkt met jouw Wiel van waarden
 • meer verbonden kunt voelen.
 • Het vermogen hebt dit ieder moment aan te zetten.
 • kunt samenwerken met de natuur

Lukt het je om:

 • meer rust en vertrouwen te voelen
 • je creativiteit en originaliteit meer aan te spreken.

En ben je in staat om:

 • de volgende stap te maken in je werk en prive
 • Je talenten in te zetten.
 • Verschillende situaties in te schatten en jouw talent te gebruiken.

 Wat zeggen mensen die met ons hebben gewerkt over de Waarden Tool?

Cathy over de training

Ik heb een prachtige training kernwaardes met medicijnwiel met Danny en Helene mogen bijwonen. Ik kan je garanderen dat ze zeer goed kunnen vertellen, aanvoelen, begeleiden en goed weten waar ze het over hebben. De dynamiek tussen hun beiden is ook prachtig! De kennis en hun wijsheid straalt van hen af waardoor je meer intenser deze workshop beleeft. Ik heb een hele fijne dag mogen ervaren en heb veel kennis opgedaan waar ik een leven lang mee kan gaan. Heel veel dankbaarheid daarvoor. 

Semhar over de waarden Tool

Danny en Hélène hebben een aanstekelijke energie om hen heen. It was beautiful just to watch them be present. Zij voelen goed aan waar er behoefte aan is, hebben een heldere visie en delen de wijsheid op een manier dat het binnenkomt.
Gedurende de Kernwaarden training kreeg ik mijn 12 kernwaarden op zo een natuurlijke wijze binnen. Ik leerde in die meditatie dat er veel meer in mij is dan ik daarvoor dacht. Ik voelde me veilig genoeg om te echt te voelen en daardoor de eerste stappen naar innerlijk leiderschap te zetten. Mijn dank is groot
πŸ™πŸΎπŸ’›

Sophie over de training

De waarden waren zo herkenbaar en ik begreep in een keer dat ik dit inderdaad al zo doe. Het mooie is dat ik nu bewust mijn waarden kan gebruiken in allerlei situaties in mijn gezin en op mijn werk. Dat geeft mij richting en rust. Bedankt Danny en Hélène voor deze bijzondere tool. 

Titia over de Waarde tool

I have been thinking what it is that I ‘do’ when using my values. I am supporting / empowering creation with energy that is unique to me. That energy springs from my values and flows into a bigger pool of creative energy. Creation in the broadest sense of the word - creation can be establishing open communication, a feeling of peace, joy or such, or a workshop, or the Eiffel tower .

Over Hélène en Danny 

Danny en Hélène verbinden in de Firekeeper Academy hun persoonlijke talenten. Door hun samenwerking ontstond er een verdiepingsslag in hun innerlijk leiderschap en daarmee veranderde ook de vorm en kwaliteit van leiderschap in groepen. Zij ontwikkelde een methode, in combinatie met actief luisteren, waarmee groei deels voorspelbaar en hanteerbaar wordt voor individuen en groepen. 

De kracht van hun samenwerking wordt zichtbaar in groepen. In korte tijd brengen ze rust en verbinding terug in de groep, hierdoor wordt de samenwerking vloeiender gaat de intuïtie weer aan en komen de antwoorden op lopende vraagstukken. 

Ze leiden nieuwe leiders over de hele wereld op en zijn verbonden als docenten en begeleiders en trainers van de facilitators van de Sustainable Global Leadership Academy (SGLA).”

IK DOE MEE AAN REMEMBER YOUR NATURE

Heb je tot hier gelezen en twijfel je of je mee wilt doen?

Of heb je misschien nog vragen over de training?

We helpen je graag om een besluit te nemen, dus mail ons gerust via deze link, dan beantwoorden wij met liefde jouw vragen.